Cumhurbaşkanı​ Recep Tayyip Erdoğan​, SAHA EXPO​ Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı Açılış Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu. 

Gürcistan'da seçim krizi! Sonuçları beğenmeyen cumhurbaşkanı, halkı sokağa çağırdı Gürcistan'da seçim krizi! Sonuçları beğenmeyen cumhurbaşkanı, halkı sokağa çağırdı

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başlıkları: 

Kalleş ve alçak terör saldırısına şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. şehitlerimizin fedakarlıklarını her zaman hatırlayacağız. 

Her ne kadar şehitlerimizin sebebiyle acımız büyük de olsa alçaklarla mücadele azmimiz çok daha büyüktür. Bu kalleşliklerle yolumuzdan geri dönmeyeceğiz, inlerine başlarına indirmeye devam edeceğiz. Tüm tehditleri kaynağında yok etme kapasitesine sahibiz. 

Mühendislerimiz, hainlere inat daha fazla çalışıp daha fazla üreteceğiz diyerek nasıl sarsılmaz bir imana sahip olduklarını göstermişlerdir. 

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan terörsüz Türkiye mesajı! 'Alçaklarla mücadelemiz sürecek' - 1. Resim


TERÖRİSTLERE KARŞILIK VERİLMİŞTİR

 Türkiye Cumhuriyeti devleti tüm tehditleri kaynağında yok etme kararlılığına sahiptir. Milletimizin huzur ve güvenliğini hedef alan her türlü saldırı başarısız olacak. TUSAŞ'taki saldırıyı düzenleyen hainlerin ikisi de ölü olarak ele geçirilmişti. Bu alçak saldırıya cevap Suriye ve Kuzey Irak'ta karşılık verilmiştir.

Saldırılar terör baronlarını vuracak. Kalleş teröristlerin saldırıları başarısız olacak.

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan terörsüz Türkiye mesajı! 'Alçaklarla mücadelemiz sürecek' - 2. Resim


'MEDYA KÖTÜ BİR SINAV VERDİ'

Tuzağa düşmeyeceğiz, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeyeceğiz. Türkiye için iç karışıklık senaryoları yazanların heveslerini kursaklarında koyacağız. Birbirine kenetlenen tüm vatandaşlarımıza teşekkür teşekkür ediyorum.

Terörün gayesi sadece kan dökmek değil asıl amacı toplumda korku ortamı oluşturmaktır. Ülkemizde kimi çevreler terörün bu hedefine ulaşmasına aracılık yapmaktadır. Batıda bir terör eylemi gerçekleştiğinde gösterilen hassasiyetin ülkemize gelince esirgendiğini görüyoruz. Son dönemde medyamız bu tür hadiselerde çok kötü sınav veriyor. devletin güzide kurumlarının reyting yarışlarına kurban edilmemesi gerekiyor. Bu görüntüleri servis edenler kurumlarımıza telafisi zor zararlar vermektedir. 

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan terörsüz Türkiye mesajı! 'Alçaklarla mücadelemiz sürecek' - 3. Resim


'BİRİLERİNİN DEMİR KUBBESİ OLABİLİR BİZİM DE ÇELİK KUBBEMİZ VAR'

Savunma sanayi alanında bir destan yazdık. Bu gerçeği herkes görüyor, Türkiye'nin başarılarını kendine örnek alıyor. Teröre karşı mücadele eden güvenlik kuvvetlerimiz nasıl bir başarı hikayesine imza atıldığını görüyor. Eski Türkiye tablosuna son verdik. Başka ülkelerin silahına ihtiyaç duyan bir ülkeyi dışa bağımlılıktan kurtardık. Çelik kubbe ile uzun menzil hava savunmadaki gücüyle

Birilerinin demir kubbesi olabilir bizim de çelik kubbemiz var. 

Editör: Rüşeydanur UHA