Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'taki temaslarının ardından özel uçak "TUR" ile Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a ulaştı. Erdoğan, Sırp mevkidaşı tarafından resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasi trafiği sürüyor! Sırbistan'da resmi törenle karşılandı: 5 milyar dolarlık ticari anlaşma yapılacak - 1. Resim

MASADA BİRÇOK KONU BAŞLIĞI

Erdoğan'ın Sırbistan ziyaretinin gündeminde Türkiye-Sırbistan ilişkileri, Balkanlar'daki gelişmeler, Gazze'deki soykırım ve işgal edilen Filistin toprakları ve Lübnan'a yönelik İsrail saldırıları yer alıyor.

İngiltere'de Viktorya dönemi esintileri: İşsizlik geriledi İngiltere'de Viktorya dönemi esintileri: İşsizlik geriledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasi trafiği sürüyor! Sırbistan'da resmi törenle karşılandı: 5 milyar dolarlık ticari anlaşma yapılacak - 2. Resim

5 MİLYAR DOLAR TİCARET HEDEFİ

Ziyaret kapsamında iki ülke arasındaki ilişkilerin ahdi zemininin geliştirilmesi amacıyla çeşitli anlaşmaların imzalanması planlanıyor. Türkiye ile Sırbistan arasındaki ikili ticaret hacminin 5 milyar dolara çıkarılması hedefleniyor.

Erdoğan'ın temasları kapsamında İş Forumu da düzenlenecek. Bu toplantıda Erdoğan, Türk ve Sırp iş insanlarıyla bir araya gelecek.

Editör: Rüşeydanur UHA