İstanbul bugün saat 12,49 sıralarında meydana gelen 6.9 büyüklüğünde deprem ile sarsıldı. Meydana gelen büyük sarsıntının ardında artçı depremler devam ediyor.

Yaşanan 6.9 büyüklüğünde depremin ardında İstanbul’da 4.4 ve 4.9 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi. Sarsıntının korkusuyla evden ayrılan vatandaşlar sokaklara döküldü.

Deprem sorası uzmanlardan uyarılar gelmeye devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da deprem mesajı geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem ile ilgili takipte olduklarını gelişmeler ile ilgilendiklerini aktarırken vatandaşlara ise geçmiş olsun dedi. Erdoğan: “vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, gelişmeleri yakından takip ediyoruz” sözlerini sarf etti.

Yaşanan depremin ardından uyarılar gelmeye devam ederken vatandaşların daha büyük bir deprem olması olasılığını göz önünde bulundurarak evlerinden ayrıldığı görüldü.