GÜNDEM

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan cesur pozlar!

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Derin Talu, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak Instagram hesabından iddialı tekne pozlarını paylaşan Derin Talu'ya binlerce beğeni yağdı. Hayranları o görüntüler karşısında kayıtsız kalamadı.

Abone Ol

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile yaptığı evlilikten Deren Talu ve Derin Talu adında iki kızı oldu. Samyeli'nin kızları, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatlarıyla sık sık adlarından söz ettirdi.

ESKİ SEVGİLİSİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ AÇIKLAMIŞTI

Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu ise geçen aylarda eski sevgilisi Emircan Şahin ile yaşadığı darp olayıyla gündeme geldi. Derin Talu, 4 ay aşk yaşadığı iş insanı Emircan Şahin tarafından darp edildi. Kendisine gelen bir mesaj üzerine tartışmanın başladığını ve sevgilisinin kendisini darp ettiğini belirten Talu, Emircan Şahin'den şikayetçi oldu.

CESUR POZLARIYLA GÜNDEM OLUYOR

Özel hayatıyla çok konuşulan Derin Talu, bu kez sosyal medya paylaşımlarıyla büyük yankı uyandırdı. Paylaştığı cesur pozlarla zaman zaman gündeme gelen Derin Talu'nun o halleri dikkatleri üzerine çekti. 

İDDİALI TARZI ORTALIĞI YAKTI GEÇTİ

Sık sık deniz kenarından bikinili ve mayolu pozlar veren Derin Talu, son pozunu teknede verdi. Ünlü güzelin iddialı tarzı ortalığı yaktı geçti. 

"BEBEK GİBİSİN"

Instagram hesabında 236 bin takipçisi olan Talu'nun son pozlarına hayranlarınden beğeni ve yorum yağdı. Peş peşe yaptığı paylaşımlarına; "Çok güzelsin", "Gerçekten çok güzel bir vücudun var", "Bebek gibisin", "Maşallah güzel kadın" gibi yorumlar geldi.