GÜNDEM

Değişimiyle tüm dikkatleri üzerine çekti!

Güzelliği ile yıllardır büyük beğeni toplayan Megan Fox, geçirdiği estetik operasyonlar ile adeta güzelliğini kapatmış ve büyük tepki çekmişti. Göğüslerine ve dudaklarına dolgu yaptırmış, saçlarını ise boyamıştı. Megan Fox'un yeni ve doğal hali "Eski Megan geri döndü" yorumlarını da beraberinde getirdi. Fox'un yeni hali görenleri büyüledi.

Abone Ol

Dünyanın en güzel  mankenlerinden biri olan Megan Fox son zamanlarda geçirdiği estetik işlemlerle tanınmaz hale gelmişti. Hayranları Megan Fox'un biran önce eski haline gelmesini istiyordu. 

 Hollywood yıldızı Megan Fox, birkaç ay önce saçlarını pembeye boyatmıştı. Radikal kararın ardından da saçlarını maviye boyatan Fox, renkli hallerinden vazgeçti ve doğal haline döndü.

Megan Fox, boşandıktan sonra rapçi Machine Gun Kelly ile nişanlanmıştı. Oyuncu geçtiğimiz aylarda da Kelly ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Kelly ile olan çalkantılı ilişkisi Fox'un dış görünüşündeki radikal kararlara da yansımıştı. 

Fox, ayrılığın ardından bu hayatta en önemli şeyin kendisi olduğunu üstüne basa basa dile getirmiş, bu sözleri ile sevenlerini mutlu etmişti. 

Megan Fox, Kaliforniya'da pijamalarını ve retro Public Enemy tasarım tişörtünü giyerek alışverişe çıktı.

Megan Fox'un çene, dudak dolgularının bir kısmını da erittiği görüldü.

Saçlarını o ikonik siyah rengine yeniden boyatan ve çene, dudak dolgularının bir kısmını eriten Megan Fox güzelliği ile herkesi büyüledi.