Dijital bir platformda yayınlanan ve başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz gibi oyuncuların olduğu Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonunun galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi.

1Seda Bakan'dan Derin Dekolteli Gala Tarzı

ŞIKLIK YARIŞI YAŞANDI 

Zeytin Ağacı, 11 Temmuz'da yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen dizinin dün akşam yapılan galasında ise şıklık yarışı yaşandı.

3Seda Bakan'dan Derin Dekolteli Gala Tarzı

DEKOLTELİ ELBİSESİYLE GALAYA DAMGA VURDU

Ünlü güzel Seda Bakan, tarzıyla geceye damga vuran isimlerden biri oldu. Dizide deli dolu kişiliğiyle tanınan Leyla karakterini oynayan Seda Bakan, galada siyah göğüs, bel ve bacak dekolteli elbise giydi. 

Mansur Yavaş'tan o iddialara dikkat çeken çıkış: "Zamanı geldiğinde..." Mansur Yavaş'tan o iddialara dikkat çeken çıkış: "Zamanı geldiğinde..."

ELBİSENİN FİYATI 80 BİN TL

5Seda Bakan'dan Derin Dekolteli Gala Tarzı

Yırtmacındaki çiçek detaylı dikkat çeken Bakan, saçlarını topuz yaptırarak kırmızı ruj tercih etti. Fenomenler Ne Giymiş hesabında yer alan bilgiye göre, Bakan'ın dünyaca ünlü bir markaya ait elbisesinin fiyatı 80 bin TL. 

4Seda Bakan'dan Derin Dekolteli Gala Tarzı

KUSURSUZ FİZİĞİYLE BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Sosyal medya hesabından da peş peşe paylaşımlarda bulunan 2 çocuk annesi Seda Bakan, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle büyük yankı uyandırdı. Bakan'ın paylaşımlarına; "Çok güzelsin", "Çok yakışmış", "Harikasın" gibi yorumlar geldi. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ