Kastamonu’da Beton Mikseri ile Kamyon Çarpıştı: İki Kişi Yaralandı Kastamonu’da Beton Mikseri ile Kamyon Çarpıştı: İki Kişi Yaralandı

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ yeni şarkısını dinleyicisiyle buluşturdu. Aşkın Nur Yengi'nin 1990'lı yıllarda piyasaya çıkan ve hitler arasına giren Yabani, ünlü şarkıcının en unutulmaz eserlerinden birisiydi. Derya Uluğ, Aşkın Nur Yengi'nin Yabani şarkısını yeniden yorumladı ancak bu cover çalışması sosyal medyada beğeni toplamadı.

Habertürk'te yer alan habere göre; sosyal medyada, "Bence tartışmasız Aşkın Nur Yengi. Güncel müziklerdeki hızlı ritimler ve baslar, şarkının duygusunun önüne geçiyor ve birkaç dinlemeden sonra katlanılmaz hâle geliyor. Sürekli çıstak çıstak olmuyor, yahu. Duygulu ritimler daha güzel. Derya Uluğ'un versiyonu olmamış." yorumu yapıldı.

Yine yapıla yorumlardan birisi de, "Tabii ki Aşkın Nur Yengi. Bu karşılaştırmayı yapmak çok doğru değil bence. Geçmişte bu şarkıyı Aşkın'dan dinleyen herkes onu tercih edecektir. Çünkü anısı ve duygusu var." şeklinde oldu.

Editör: UHA HABER MERKEZİ