MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, işgalci İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Türkiye, Suriye, Irak ve Mısır başta olmak üzere bölge ülkelerine seslenen Bahçeli, Kudüs Paktı'nın oluşturulması gerektiğini belirtti.

Bahçeli ayrıca Gazze'de soykırım emri veren Binyamin Netanyahu'nun yargılanıp tutuklanması gerektiğinin altını çizdi.

"EĞER VAHÇET DURMAZSA..."

İsrail'in saldırılarının taşınması, kaldırılması, hazmedilmesinin imkansız bir sınırda olduğunu belirten Bahçeli, “Eğer böyle giderse, vahşet durmazsa, inanç ve insan haklarına kategorik saldırılar ısrarla devam ederse ya küresel ya da bölgesel bir savaş son tercih olarak karşımıza çıkacaktır" dedi.

Meteoroloji Açıkladı: İstanbul'u Etkileyen Değişim 4 Gün Sürecek! Salı Günü Neler Olacak? Meteoroloji Açıkladı: İstanbul'u Etkileyen Değişim 4 Gün Sürecek! Salı Günü Neler Olacak?

KUDÜS PAKTI ÇAĞRISI

Bahçeli, Türkiye, Suriye, Irak ve Mısır başta olmak üzere bölge ülkelerinin girişimiyle Kudüs Paktı oluşturulmasını önerdi. Netenyahu yargılanıp tutuklanması gerektiğinin de aktaran Bahçeli "“Tüm dünyayı karşısına alarak katliama devam eden Netenyahu yargılanıp tutuklanmalıdır" ifadelerini kullandı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ