GÜNDEM

Dilan Polat, Eşinin Cezaevinden Yazdığı Mektubu Paylaştı: O Cümle Dikkat Çekti!

Kara para aklama davasından yargılanan Dilan Polat, tahliye olduktan sonra eşi Engin Polat'ın cezaevinden kendisine yazdığı mektubu sosyal medya hesabında paylaştı. Mektupta dikkat çeken ifadeler arasında, "Seni çok seviyorum. Yarın gelince konuşuruz zaten yapman gerekenleri." yer aldı.

Abone Ol

Dilan Polat, cezaevinden serbest kalmasının ardından kocası Engin Polat'ın yazdığı mektubu takipçileriyle paylaştı. Mektupta, Engin Polat'ın, "Gelince konuşuruz" ifadesi özellikle dikkatleri üzerine çekti.

Sevgi Dolu Mesajlar

Mektupta, "Canım sevgilim çok şükür bitti. Hepsi geçecek, bugünler de bitecek. Hiçbir şeye kafanı takma. Bol bol yemek ye, çocuklarımızla ilgilen." gibi sevgi dolu mesajlar yer aldı. Engin Polat ayrıca, "9 ay 18 gün kaldın burada. Beni bitirdin, maymun ettin beni." ifadeleriyle duygularını aktardı.

Dilan ve Engin Polat'ın Davası

Dilan ve Engin Polat, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" gibi suçlamalarla yargılanıyordu. Her ikisi de 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmış ve yaklaşık 10 ay cezaevinde kalmıştı. Sonunda tahliye edilen çift, yeni bir başlangıca hazırlanıyor.