İsrail Dışişleri Bakanı KatzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'yi hedef alan sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Katz'ın küstah paylaşımına Dışişleri Bakanlığından yazılı açıklama yapıldı.

"BAŞARISIZ BİR PSİKOLOJİK HAREKAT GİRİŞİMİ"

Katz'ın, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan, iftira dolu bir paylaşım daha yaptığının görüldüğü belirtilen açıklamada, paylaşımın ilgi çekmeye ve gündemi değiştirmeye dönük, başarısız bir psikolojik harekat girişimi olarak değerlendirildiği bildirildi.

"ADALET ÖNÜNDE YAPACAĞI SAVUNMASINI BEKLİYORUZ"

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "İsrail Dışişleri Bakanının, Filistinlilere uygulanan soykırımdaki rolünden ötürü adalet önünde yapacağı savunmasını bekliyoruz. Türkiye, İsrail'in zulüm politikalarının karşısında durmaya ve Filistinlilere en güçlü desteği vermeye devam edecektir."

Narin Güran'ın mezarı açıldı! Otopsiden gelen kemikler koyuldu Narin Güran'ın mezarı açıldı! Otopsiden gelen kemikler koyuldu

SÖZCÜ ÇELİK'TEN İSRAİLLİ BAKANA TEPKİ

Küstah paylaşıma bir tepki de AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. Çelik açıklamasında, "Netanyahu’nun Nazi Dışişleri Bakanı Katz’ın, Cumhurbaşkanımız hakkındaki sözleri, katliam şebekesinin hukuk önünde hesap verme korkusunun ürünüdür. Tam bir “Nazi” olan Dışişleri Bakanı Katz ve katliam şebekesinin diğer üyeleri eninde sonunda hukuk önünde hesap verecektir. Cumhurbaşkanımız Gazze’de şehit olanları, insanlık cephesi ve insani değerler adına selamlamıştır. Cumhurbaşkanımız, soykırım şebekesine karşı insanlık cephesinin en gür ve kararlı sesidir. Bundan rahatsızlık duyanlar ise soykırım, katliam ve barbarlığın temsilcileridir" dedi. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ