Dünyaca ünlü seyahat dergisi National Geographic, "Best of the World 2025 Readers' Choice" (Dünyanın En İyi Seyahat Rotaları 2025: Okuyucu Seçimleri) yarışmasının finale kalan seyahat rotalarını açıkladı. Türkiye​'nin gözde tatil destinasyonu Bodrum​, dünyanın en iyileri arasında yer alarak bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

National Geographic Travel’ın 46,5 milyon takipçili Instagram​ hesabında duyurulan finalistler, Bodrum’un büyüleyici atmosferini ve Akdeniz’in en havalı lokasyonlarından biri haline geldiğini vurguluyor.

National Geographic, Bodrum’un şık modernliği ve zengin imkanlarıyla hem eğlenmek hem de dinlenmek isteyen ziyaretçilere mükemmel fırsatlar sunduğuna dikkat çekti.

Dünyanın En İyi Seyahat Rotaları belli oldu! Listede Türkiye'den bir yer de var - 1. Resim

FİNALİSTLER OYLAMAYA SUNULDU

2025 Dünyanın En İyileri listesinde yer alan Bodrum, finale kalan diğer önemli destinasyonlarla birlikte Instagram üzerinden oylamaya sunuldu. Oylamada yer alan diğer finalist şehirler arasında Ho Chi Minh City (Vietnam), New Orleans (ABD), Cusco (Peru) ve Sarajevo (Bosna-Hersek) bulunuyor.

Suudi Arabistan'da minyatür Galata Kulesi: Ziyaret bedeli dudak uçuklattı! Suudi Arabistan'da minyatür Galata Kulesi: Ziyaret bedeli dudak uçuklattı!

Dünyanın En İyi Seyahat Rotaları belli oldu! Listede Türkiye'den bir yer de var - 2. Resim

Editör: Rüşeydanur UHA