Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Aydemir Akbaş, evinde baygın halde bulunmasının ardından hastaneye tedavi amaçlı kaldırıldı. İki kez kanseri yenen 88 yaşındaki usta oyuncu, üçüncü kez kanserle mücadele ediyor. İbrahim Tatlıses ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, tedavi gören Aydemir Akbaş'ı hastanede ziyarette bulundu.

ENTÜBE EDİLDİĞİ AÇIKLANDI

Sosyal medyada dönen ölüm haberi yalanlanırken yoğun bakıma alının efsane oyuncu Aydemir Akbaş'ın entübe edildiği öğrenildi. 

Aydemir Akbaş'ın öldüğü iddia edilmişti: Aydemir Akbaş'ın son durumuyla ilgili gelişme - 1

TATLISES PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Aydemir Akbaş'ın yoğun bakıma kaldırılma haberini duyuran dostu İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

İsrail savaşı yeni bir ülkeye taşıdı! Füzeler peş peşe ateşlendi İsrail savaşı yeni bir ülkeye taşıdı! Füzeler peş peşe ateşlendi

"Mesaj atan, merak eden çok oluyormuş. İlginize ve dualarınıza müteşekkirim. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Sevenlerime de müjde olsun kanser değerlerim yarı yarıya azalmış. Bırakmak yok, tedaviye devam. Bu vesileyle herkese mutlu, huzurlu bayramlar, sevgiler" 

AKBAŞ'A DİKKAT ÇEKEN ZİYARET

tgrthaber.com'un edindiği bilgiye göre ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Aydemir Akbaş'ı ziyarete gitti.

Akbaş, hastanede yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Akbaş'ı ziyaret etmek için Prof. Dr.Cemil Taşcıoğlu Hastanesi’ne gelen Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Aydemir Akbaş’ın sağlık durumu ile ilgili doktorlardan bilgi aldı.

Hastane çıkışında medya çalışanlarına açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek “Şimdi kendinde değil. Entübe vaziyette. Allahtan ümit kesilmez. Hastane personeli gereken ihtimamı gösteriyor. Onlara buradan teşekkür ediyorum. Aydemir abi bizim kıymetlimiz. Mektepli abim. İyi bir Galatasaraylı. Kendisiyle konuşmaya çalıştım ama duymuyor, hiçbir şey hissetmiyor. Bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek, CAS davasının tarihini açıkladı - Eurosport

Editör: UHA HABER MERKEZİ