Ağustos ayı Dış Ticaret Endeksleri belli oldu! Ağustos ayı Dış Ticaret Endeksleri belli oldu!

Maçın Detayları

Esenler Erokspor, Trendyol 1. Lig’in 2. hafta erteleme maçında Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup ederek sahadan galip ayrıldı. Karşılaşma Esenler Erokspor Stadı'nda oynandı ve hakem Reşat Onur Coşkunses yönetiminde gerçekleşti. Ev sahibi ekibin gollerini 25. dakikada Ertuğrul İdris Fuat ve 58. dakikada Faye kaydetti. Yeni Malatyaspor’un tek golü ise 89. dakikada Mehmet Güneş’ten geldi.

İlk Yarıda Erokspor Üstünlüğü

Maça etkili başlayan Esenler Erokspor, 25. dakikada Ertuğrul İdris Fuat’ın golüyle öne geçti. Yeni Malatyaspor, ilk yarıda rakip kalede etkili olmaya çalışsa da devreyi 1-0 geride kapattı.

İkinci Yarıda Heyecan Yükseldi

Erokspor, ikinci yarıya da hızlı başladı ve 58. dakikada Faye’nin attığı golle farkı ikiye çıkardı. Yeni Malatyaspor’un çabaları sonucunda Mehmet Güneş, 89. dakikada takımının tek golünü kaydetti, ancak bu gol mağlubiyeti önleyemedi.

Kartlar ve Oyuncu Değişiklikleri

Maç boyunca sert geçen mücadelede Yeni Malatyaspor’dan Umut Taniş, Esenler Erokspor’dan Nzaba ve Berkay Aydoğmuş sarı kart gören isimler oldu. Her iki takım da oyun içerisinde yaptığı değişikliklerle skoru değiştirmeye çalışsa da maç 2-1 Esenler Erokspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Editör: YAĞMUR UHA