GÜNDEM

Eski Futbolcu Serhat Akın'a Silahlı Saldırı Gerçekleşti!

Eski futbolcu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı. Sosyal medya hesabından açıklama eski Fenerbahçeli futbolcu, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe" dedi. Ayağından vurulan eski milli futbolcu hastaneye kaldırıldı.

Abone Ol

Son dakika haberine göre, eski futbolcu​ Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı. X hesabından açıklama yapan Akın, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe​" dedi.

Serhat Akın son zamanlarda katıldığı programlarda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ve Galatasaray'a yönelik sert eleştiriler yapıyordu.

PROGRAM ÇIKIŞI SALDIRIYA UĞRADI

Serhat Akın dijital bir platformda Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Union Saint-Gilloise maçını yorumlamıştı. 1.5 saatlik programın ardından yayın ofisinden ayrılan Akın saldırıya uğradı.

Son dakika | Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı düzenlendi! - 2. Resim

"TÜRKİYE'YE YAKIŞMAYAN ŞEYLER"

Saldırının ardından konuşan spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, "Bir zamanlar Türkiye'de 90'larda gazeteci suikastleri oluyordu. Oralara mı döneceğiz yani? Türkiye'ye yakışmayan şeyler bunlar. Bu olayın çok net bir şekilde ivedilikle sonuçlanması lazım. Fenerbahçe yönetiminin de özellikle bu davaya müdahil olması lazım." diye konuştu.