Timur Cihantimur'un tutukluluk halinin devamına hükmedilmişti. Yakınları, Cihantimur ve onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok'un kefaletle serbest bırakılması için girişimde bulundu.

2 MİLYON DOLARLIK TEMİNAT

İddialara göre Cihantimur'un avukatları müvekkillerinin serbest bırakılması için yeni bir dilekçe daha sundu. Müvekkillerinin serbest bırakılması durumunda baba Bülent Cihantimur'un İstanbul'daki bir gayrimenkulü teminat olarak göstermeye hazır olduğunu bildirdiler. Gayrimenkulün 2 milyon dolar değerinde olduğu kaydedildi.

ABD'YE GİTMİŞTİ

Sakarya Oba Makarna Fabrikasındaki Patlamada İlk Tutuklama Kararı Verildi! Sakarya Oba Makarna Fabrikasındaki Patlamada İlk Tutuklama Kararı Verildi!

Timur Cihantimur 1 Mart'ta, İstanbul Kemerburgaz'da kullandığı lüks araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olmuştu. Eylem Tok'la ertesi gün apar topar Mısır'a kaçmış, oradan da ABD'ye gitmişti.

TUTUKLU YARGILANIYORLAR

Eylem Tok ve ABD vatandaşı da olan oğlu Timur Cihantimur hakkında, Türkiye yakalama talebinde bulunmuştu. Bunun üzerine kazadan 106 gün sonra Boston'da tutuklanmışlardı. 18 Haziran'da ayrı ayrı mahkemeye çıkmışlardı. Tutukluluk hallerinin devamına karar verilmişti. Eylem Tok'un davası 27 Haziran'a ertelenmişti.

Editör: UHA HABER MERKEZİ