GÜNDEM

Fena tiye aldı!

Berfu Yenenler, kendisine "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" diyen Hülya Avşar'a yeni bir göndermede bulundu. Eşi Eser Yenenler ile çekildiği kareyi yayınlayan Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ı tiye aldı.

Abone Ol

Hülya Avşar'ın programına konuk olan Berfu Yenenler, "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" demişti. Hülya Avşar, "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" yanıtını vermesi üzerine sosyal medyada gündem olmuştu.

Eser Yenenler, gündem olan açıklamalarının ardından "Gerçekten benim cazibemi es geçiyorlar. Orada tutamadı kendisini. Benim en etkileyici tarafım ben olmam. Evlendikten sonra dışarıya gülümsemiyorum kapattım" diye konuşmuştu.

Berfu Yenenler de tüm bunların ardından sosyal medya hesabından eleştirileri ti'ye aldığı yeni bir paylaşımda bulundu. Yenenler, "Neyse biraz ünlü olmak için evlendiğim kocamla ünlü olmak için yaptığım çocuklarla ünlü evimde ünlü portakal suyumu içip dinleneyim." ifadelerini kullandı.