Süper Lig​'de bu sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen Fenerbahçe​'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertlilerde yıldız futbolcunun mutsuz olduğu ve menajerine kulüp bulması için talimat verdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Son dakika: Fenerbahçe'de büyük şok! O isim ayrılmak istiyor - 1. Resim


Fenerbahçe Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Samunspor ile karşılaşacak. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertlilerde flaş bir gelişme yaşandı.

Son dakika: Fenerbahçe'de büyük şok! O isim ayrılmak istiyor - 2. Resim

AYRILMAK İSTİYOR

Fenerbahçe sezon başında Galatasaray​ ile transfer yarışına girmiş ve sonrasında 6 milyon Euro ödeyerek Oğuz Aydın​'ı transfer etmişti. Genç yetenek, Fenerbahçe'de şimdiye kadar sadece 22 dakika forma şansı bulabildi. Aydın'ın oynamadığı için mutsuz olduğu ve devre arasında takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Son dakika: Fenerbahçe'de büyük şok! O isim ayrılmak istiyor - 3. Resim

GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Discord soruşturmasında olan Ecrin Su Çoban'ın dijital eşyalarına el koyuldu! Evi aranacak Discord soruşturmasında olan Ecrin Su Çoban'ın dijital eşyalarına el koyuldu! Evi aranacak

Takvim'in haberine göre; 23 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak forma giyebileceği bir kulüp aradığı ve menajerinin de görüşmelere başladığı iddia edildi. Milli futbolcu, sol kanat rotasyonunda Allan Saint-Maximin ve Filip Kostic'in ardından üçüncü sırada yer alıyor.

Son dakika: Fenerbahçe'de büyük şok! O isim ayrılmak istiyor - 4. Resim

A MİLLİ OLDU

1 kez A Milli Takım formasını giyen Oğuz Aydın, Süper Lig'de 84 maçta 20 gol atarken 8 asist yaptı.

Son dakika: Fenerbahçe'de büyük şok! O isim ayrılmak istiyor - 5. Resim

Editör: Rüşeydanur UHA