Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, babasıyla kriz yaşıyor. Son olarak sahneleri bırakıp maneviyata yönelen Tuğçe Tayfur, babası Ferdi Tayfur tarafından reddedildi. Anne Necla Nazır'ın ne tepki vereceği, merak konusu oldu.

Ferdi Tayfur'un avukatının yaptığı açıklamada, Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un babasının soyadını kullanmamasını istediğini belirtti.

"Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasında gelişen birtakım özel nedenlerden dolayı müvekkilimizin 'Tayfur' soyadının Tuğçe Aydın tarafından gerek görsel gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe Aydın tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe Aydın'ın işletmiş olduğu 'Tuğçe Tayfur Store' isimli mağazasından kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, yeğenleri gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe Aydın'ı bilgilendirmekle bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız. Yapmış olduğumuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe Aydın gerekse Tuğçe Aydın ile beraber iş yapan ve hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz."

"ALLAH VAR GAM YOK"

Tuğçe Tayfur'sa açıklamayı paylaşarak; "Tayfur soy ismimi bana leylekler vermedi. Babamsın ya ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben, paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. Siz ne dediyseniz baba olarak onu yaptım ben ama kötü yine ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba. Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim." açıklamasında bulundu.

Kerem Aktürkoğlu'nun Şampiyonlar Ligi Çıkışı: Benfica'da Gollerine Devam Ediyor! Kerem Aktürkoğlu'nun Şampiyonlar Ligi Çıkışı: Benfica'da Gollerine Devam Ediyor!

"HERKESE BABA OLDUN, KIZINA OLAMADIN"

Olaya damat Muhammet Aydın da dahil oldu. Tuğçe Tayfur'un eşi yaptığı açıklamada, "Ferdi Bey ben sizin damadınızım. Bu markanın patenti ve fikri hakları alındı. Sen söz sahibi değilsin. Herkese baba oldun, bize baba olamadın. Ben karımı koruyorum. Ben karısı ve ailesi için gerekiyorsa mermi yiyecek bir adamım." ifadelerini kullandı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ