Anadolu Otoyolu'nda sis uyarısı! Görüş mesafesi 35 metreye kadar düştü Anadolu Otoyolu'nda sis uyarısı! Görüş mesafesi 35 metreye kadar düştü

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen'in, kaldırıldığı hastanede öldüğü öğrenildi. Pensilvanya’da yaşayan terör örgütü liderinin ölüm haberi, FETÖ'nün medya kanallarınca duyuruldu. Gülen'in ölümünü örgüt üyelerinin yanı sıra yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabından haberi doğruladı.

FETHULLAH GÜLEN NEREYE GÖMÜLECEK?

Hain Fethullah Gülen'in ölü haberinin ardından teröristin nereye gömüleceği ise merak konusu oldu. Geçmiş dönemdeki İstihbarat raporlarında; elebaşı Fetullah Gülen’den artık iyice umudu kesen örgüt yöneticilerinin mezar yerini de hazırladığı bilgisine yer verilmişti.

Fethullah Gülen öldü! FETÖ nereye gömülecek? - 1. Resim


ARAZİ SATIN ALDILAR

Örgüt sorumluları 2015 yılında Pensilvanya​'da bir arazi satın aldı, bu FETÖ'nün çiftliğine 5 kilometre uzaklıkta. Örgüt araziyi mezarlığa dönüştürdü. Adına gurbet mezarlığı denildi.

Fethullah Gülen öldü! FETÖ nereye gömülecek? - 2. Resim


ÖLEN ÖRGÜT ÜYELERİ DE BURAYA GÖMÜLMÜŞ

ABD’de ölen örgüt üyeleri buraya gömülüyor. Elebaşı Fetullah Gülen​ için de bu arazide bir mezar yeri hazırlandı. Rapora terörist başı gülen için hazırlanan mezar yeri iki selvi ağacının arasında yer alıyor.

Editör: Rüşeydanur UHA