GÜNDEM

Fethullah Gülen'in ölüm sebebi açıklandı!

ABD'deki St. Luke Hastanesi'nden FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüyle ilgili açıklama yapıldı. Birçok sağlık sorunu olan Gülen'in doğal nedenlerle öldüğü belirtildi.

Abone Ol

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili, ABD'de tedavi gördüğü St. Luke Hastanesi'nden bir açıklama yapıldı. Birçok sağlık sorunu olan terör örgütü liderinin doğal nedenlerden öldüğü bildirildi.


BİRÇOK KRONİK HASTALIĞI VARDI

Amerika'nın Sesi muhabiri Mehmet Sümer, sosyal medya hesabından Fethullah Gülen'in tedavi gördüğü St. Luke Hastanesi doktorlarından Dr. Douglas Degler'ın, Gülen'in doğal nedenlerle öldüğünü söylediği bir video yayınlandı. FETÖ lideri Gülen’in uzun süredir böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı gibi birçok kronik sağlık sorunu olduğu biliniyordu. Sümer, hastane yönetiminin şu ana kadar tüm sorularını yanıtsız bıraktığını da ifade etti.

KALDIĞI ODA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ!

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in tedavi gördüğü sırada öldüğü Pensilvanya'daki St. Luke's Hastanesinin Monroe kampüsündeki bir hastanesi görüntülendi. FETÖ elebaşı Gülen'in ismi hastanede ölen kişiler arasında bulunurken, Gülen'in ölmeden hemen önce kaldığı 251 numaralı oda fotoğraflandı.


ODA BOŞALTIP TEMİZLENDİ 

251 numaralı odanın ise bir süre önce boşaltılıp temizlendiği anlaşılırken, hastanedekiler kısa süre öncesine kadar buraya Gülen'e refakat edenleri görmek için bazı kimselerin geldiğini aktardı.

Hastaneye gelen ziyaretçilerin ise morga gitmesine izin verilmiyor ve ziyaretçiler hasta odalarının bulunduğu bölüme yönlendiriliyor.