Maçta Galatasaray, Gamze Yaman, Sare Öztürk, Demehin, Eda Karataş, Berna Yeniçeri, Bakarandze, Arzu Karabulut, Catalina Usme, Ebru Topçu, Hapsatou Malado ve Andrea Staskova'dan oluşan kadrosuyla sahaya çıktı. Müsabakanın 31. dakikasında, Eda Karataş'ın talihsiz bir şekilde kendi kalesine attığı golle Slavia Prag öne geçti. Ancak Galatasaray, 49. dakikada Arzu Karabulut'un attığı golle eşitliği sağladı ve maçta geri dönüş sinyalleri vermeye başladı.

Normal süresi 1-1 sona eren mücadelede uzatma dakikalarına geçildi. 100. dakikada, Nazlıcan Parlak'ın attığı golle sarı-kırmızılılar 2-1 öne geçti. Bu gol, Galatasaray’ın tarihi zaferinin habercisi oldu. Karşılaşmanın geri kalanında başka gol olmamasıyla Galatasaray, bu önemli galibiyetle Şampiyonlar Ligi'ne adını yazdırmış oldu.

85 bin ismin arasından seçildi! İşte Rusya'nın en güzel kadını 85 bin ismin arasından seçildi! İşte Rusya'nın en güzel kadını

Bu başarı, Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma başarısını gösteren ilk Türk kadın futbol takımı olarak tarihe geçti. Devler Ligi'nde grup kuraları 27 Eylül Cuma günü çekilecek ve Galatasaray, bu önemli turnuvada yer almanın heyecanını yaşayacak.

Editör: YAĞMUR UHA