Soyalp, maç öncesi gol atma planını arkadaşlarıyla paylaştığını ve cesaretini test etmek istediğini belirtti. "Maçtan önce bu planı yapmıştım ve arkadaşlarımla da paylaştım. Geçen yılki maçta Muslera'nın kalede çok öne çıktığını hissetmiştim. Cesaretimi denemek istedim. Bunu başaramadığımda büyük eleştiriler aldım, ama cesur olmam gerektiğini düşünüyorum. Umarım bu deneyimim, kariyerimde daha cesur olmama katkı sağlar" dedi.

Yorgunluk ve Oyunun Gidişatı Üzerine Yorum

Galatasaray'a 3-1 mağlup oldukları maçta tek golü atan Soyalp, takımının performansı hakkında da yorum yaptı. "Galatasaray deplasmanı her zaman zordur. Maçın gidişatından dolayı duygularım farklıydı. Yorgunluk da bizi olumsuz etkiledi; Sivas deplasmanından buraya gelmemiz ve sadece iki gün burada kalmamız oyuncuları yıprattı. Maçta istediğimiz oyun planını gerçekleştiremedik" şeklinde konuştu.

Beren Saat’in Yeni Projesindeki Sürpriz İsimler Açıklandı! Beren Saat’in Yeni Projesindeki Sürpriz İsimler Açıklandı!

Hakem Performansı Üzerine Görüşlerini Paylaştı

Maçın hakemi Cihan Aydın hakkında da konuşan Soyalp, "Ben tüm hakemlerle iyi ilişkiler içerisindeyim ve Cihan hoca da yakın bir arkadaşım. Ancak, ilk gol pozisyonunda hakemin kararını hızlıca geçtiğini ve eline çarpıp çarpmadığını göremediğimi düşünüyorum. Bu tür soru işaretlerinin olmamasını dilerdim. Biz elimizden geleni yaptık, sonuçta futbolda böyle şeyler yaşanabiliyor" ifadelerini kullandı.

Editör: YAĞMUR UHA