İsrail'in Gazze'deki soykırımının protesto edildiği Washington'da, Beyaz Saray yakınlarında foto muhabiri Samuel Mena Jr. olduğu tespit edilen kişi, sokak ortasında sol kolunu ateşe verip kendini yakmaya çalıştı.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, genç bir erkeğin kendini ateşe vermeye çalıştığı anda polis tarafından engellendiği görüldü.

"Ben gazeteciyim. Lütfen yalan haberi durdurun" diyen gazeteci, videonun bir yerinde kalabalığın etrafında toplanması üzerine, "Yanlış bilgi yayıyoruz" diye bağırdı.

''GAZZE'DE YALAN HABER''

Protesto alanında bir kişi su atarak ateşi söndürmeye çalışırken, polis de kendini yakmaya çalışan kişiye müdahale etti.Söz konusu kişinin kolunda yanıklar olduğu görüldü.

Görgü tanıkları kendini ateşe veren kişinin "CBS'te gazeteci olduğunu" söylediğini ve "CBS'in Gazze'de yalan haber yaptığını" dile getirdiğini belirtti.

Uganda'dan, ABD Büyükelçisi William Popp'a uyarı! Uganda'dan, ABD Büyükelçisi William Popp'a uyarı!

Gazetecinin LinkedIn profiline göre, Arizona Eyalet Üniversitesi Walter Cronkite Gazetecilik Okulu'ndan mezun olan gazeteci, son iki yıldır yerel CBS iştiraki AZFamily'de çalışıyordu.

Editör: UHA HABER MERKEZİ