Korkunç olay Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde yaşandı. Çalköy Seyrek Mahallesi'nde, arkadaşlarının ikazına rağmen gece denize giren Ferhat Y'den (45) bir süre sonra haber alınamadı.Gece yarısı denize giren adamın korkunç sonu: Cesedi parçalanmış halde bulundu!

ARKADAŞLARI UYARDI AMA...

Çalköy Seyrek Mahallesi'nde, arkadaşlarının ikazına rağmen gece denize giren Ferhat Y'den (45) bir süre sonra haber alınamadı.Gece yarısı denize giren adamın korkunç sonu: Cesedi parçalanmış halde bulundu!

Arkadaşları ve yakınlarınca Ferhat Y'yi arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 4 saat süren aramanın ardından su yüzeyinde bir erkek cesedi bulan balıkçılar, yüzü ve vücudu parçalanmış haldeki cesedi kıyıya çıkardı.Gece yarısı denize giren adamın korkunç sonu: Cesedi parçalanmış halde bulundu!

Balıkçıların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve jandarma ekipleri sevk edildi.Gece yarısı denize giren adamın korkunç sonu: Cesedi parçalanmış halde bulundu!

Tekne pervanesinin çarpması sonucu parçalandığı değerlendirilen cesedin bacağındaki lekeden Ferhat Y'ye ait olabileceği bildirildi.

Trabzonspor evinde 90+8’de geri döndü! Trabzonspor evinde 90+8’de geri döndü!

Ceset, otopsi yapılmak üzere Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ