Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen korkunç cinayette 27 yaşındaki Ebru Öcal, eski sevgilisi olduğu iddia edilen C.K. tarafından evinde defalarca bıçaklanarak vahşice öldürüldü.

Aydın'da kadın cinayeti! Eski sevgilisi tarafından katledildi! - 1. Resim

GENÇ KADINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Eşi S.Ö. ile ayrılma aşamasında olan Ebru Öcal, bir süre C.K. ile tanıştı ve birlikte yaşamaya başladı. Daha sonra eşi ile barışan Öcal, eşi S.Ö. ve 2 çocuğu ile birlikte yeni bir eve taşındı.

İran'da İsrail ajanları yakalandı: 6 farklı eyalette 12 kişi! İran'da İsrail ajanları yakalandı: 6 farklı eyalette 12 kişi!

Öcal'ın yeni adresini öğrenen C.K., eve gelerek Ebru Öcal ile görüştü. İkilinin arasında başlayan tartışma sonrası C.K, genç kadını defalarca bıçakladı. Ebru Öcal kanlar içinde yere yığılırken eski sevgili arabayla kayıplara karıştı.

Aydın'da kadın cinayeti! Eski sevgilisi tarafından katledildi! - 2. Resim

OKULDAN GELEN ÇOCUKLAR ACI MANZARAYLA KARŞILAŞTI

İlkokul öğrencisi olduğu belirtilen genç kadının çocukları ise eve geldiğinde acı manzara ile karşılaştı. Annelerini kanlar içerisinde yerde gören çocukların çığlığına komşular yetişti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerindeki incelemenin ardından Ebru Öcal'ın cansız bedeninin hastane morguna kaldırılacağı öğrenildi. Olaya ilgili soruşturma sürerken, cinayet şüphelisi C.K. ise her yerde aranıyor.

Aydın'da kadın cinayeti! Eski sevgilisi tarafından katledildi! - 3. Resim

Editör: Rüşeydanur UHA