Gladyatör filminin ilk serisinde Maximus karakteriyle başrolde yer alan Avustralyalı oyuncu Russel Crowe ise Gladyatör filminin ikinci serisinde yer almayacak.

GLADYATÖR 2 FİLMİNİN KONUSU NE OLACAK?

Gladyatör filminin ikinci serisinde ilk filmde ana karakter olan Maximus’un kahramanlıklarından etkilenen Lucius’un hikayesi konu ediniyor.
Lucius’un Maximus’un ölümünden nasıl etkilendiğini ve onun anısını yaşattığını izleyiciye aktaran filmde imparatorluk içindeki güç mücadelesi de yer alacak.

Beyoğlu'nda polise bıçaklı saldıran saldırgan için karar çıktı Beyoğlu'nda polise bıçaklı saldıran saldırgan için karar çıktı

Gladyatör'ün 24 yıl sonra devam filmi 15 Kasım'da vizyona girecek - 1. Resim

GLADYATÖR 2 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Gladyatör devam filminde Paul Mescal, Lucius rolünde yer alırken Denzel Washington, Pedro Pascal ve Dame Judi Dench oyuncu kadrosuna katılacak.

GLADYATÖR 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Ridley Scott'ın yönetmenliğini üstlendiği Gladyatör filminin ikinci serisinin 15 Kasım Cuma günü vizyona girmesi bekleniyor.                        

GLADYATÖR FİLMİNİN KONUSU NE?

Gladyatör filminde, Roma İmparatorluğu döneminde Maximus’un gladyatör olarak arenalarda savaşması ve Commodus’tan intikam almak için verdiği mücadele konu ediliyor.

Editör: Rüşeydanur UHA