GÜNDEM

Gökçe Bahadır pasta üflemek isterken saçlarını yaktı!

Oyuncu Gökçe Bahadır, dün akşam yakın arkadaşlarının katıldığı organizasyon ile eşi Emir Ersoy’un doğum gününü kutladı. Talihsiz bir kaza yaşayan Gökçe Bahadır'ın pastayı üflediği sırada saçları tutuştu.

Abone Ol

Son olarak Ömer dizisinde rol alan Gökçe Bahadır, eşinin doğum günü​ için bir küçük organizasyon gerçekleştirdi. Kutlama talihiz bir kaza​ yaşayan Gökçe Bahadır, kısa bir şaşkınlığın ardından kutlamaya devam etti.

GÖKÇE BAHADIR'IN SAÇLARI TUTUŞTU 

Dün akşam gerçekleşen organizasyon ile eşi Emir Ersoy’un 47. Yaş gününü kutladı. Eşiyle birlikte pastayı üfleyen Gökçe Bahadır'ın aniden saçları tutuştu. Eşinin yardımıyla saçlarındaki ateşi söndüren Gökçe Bahadır, kısa süre yaşadığı şaşkınlıktan sonra kutlamaya devam etti. 

GÖKÇE BAHADIR EŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ BU SÖZLERLE KUTLADI 

Sosyal medya hesabından da eşinin doğum gününü kutlayan Gökçe Bahadır, "Artık ne istediğimi biliyorum dediğim anda mı karşıma çıktın yoksa sen geldin diye mi öyle hissediyorum? Sebebi her neyse seni karşıma çıkaran her şeye teşekkür ederimm İyi ki doğdun sevgili.  happyyy birthdayy I Love Youu !" notunu düştü.