GÜNDEM

Gülçin Ergül'ün açıklamalarına Cemre Kemer'den sert cevap!

Hepsi üyelerinden Gülçin Ergül'ün Yasemin Yürük'ün açıklamalarına karşılık AKŞAM röportajında vermiş olduğu cevap, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Gülçin Ergül'ün AKŞAM'a yaptığı açıklamalara Yasemin Yürük'ten sonra şimdi de Cemre Kemer'den cevap geldi.

Abone Ol

Hepsi grubu üyeleri arasında sular durulmuyor. Gülçin Ergül'ün AKŞAM'dan Hüsna Köşger'e verdiği röportajda yaptığı açıklamalar sonrası, ilk olarak Yasemin Yürük karşı bir açıklamada bulunmuştu. Ergül açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

CEMRE KEMER'DEN GÜLÇİN ERGÜL'E CEVAP

Son olarak Cemre Kemer de sessizliğini bozdu. Kemer, eski grup arkadaşı için şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir şey söylemek istemiyorum. İnsanlar artık biz köpürtüyoruz zannediyor. Halbuki bir tanesinin single çıkarma zamanı geldiğinde nedense bu olay patlak veriyor. Aramızdan biri dayanamayıp cevap veriyor. Sonra olay kendi kendine köpürüyor. Ben sonradan görüyorum ama kabak bana patlıyor. Bir şey söylemeyeyim. Beni aralarındaki en kötü kız olarak görüyorlar, 'Her şey bundan çıkmıştır' gibi... Ama o sırada benim gecem gündüzüm karışmış aslında... En asi duran bendim, ondan mıdır bilmiyorum? Güzel bir belgesel yapacaktık, Gülçin tarafı istemedi. Onu yapmak istiyordum, sevenlerimize güzel anı olurdu. Herkes yolunda başarılı olsun."