Meriç Aral ve Serkan Keskin’in Duygusal Anları: 3 Ertelemenin Ardından Nikahları Gerçekleşti! Meriç Aral ve Serkan Keskin’in Duygusal Anları: 3 Ertelemenin Ardından Nikahları Gerçekleşti!

Gülse Birsel Avrupa Yakası adlı diziyi yazmış ve bu dizi, ekranın en uzun soluklu sit-com dizisi olarak Türk televizyon tarihine geçmişti. Reytinglerde hep birinci gelen ve pek çok ünlü isme ya ana kadrosunda ya da konuk oyuncu kadrosunda yer veren Avrupa Yakası dizisi, şimdilerde de sosyal medyada yoğun ilgi görüyor. Dizi hakkında da 'geri dönecek, yeniden çekilecek' iddiaları hiç bitmiyor. Gülse Birsel bu iddialara cevap verdi.

AVRUPA YAKASI GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Katıldığı bir davette soruları cevaplayan Gülse Birsel, artık bir şehir efsanesi halini alan 'Avrupa Yakası yeniden çekilecek' iddialarına cevap verdi.

Birsel, "Öyle bir şey, öyle bir projemiz yok şu an. Belki 10 yıl sonra falan... Şu an düşünmüyoruz. Yani yeni şeyler yapmak istiyoruz. Dediğim gibi; dizi, başlangıcının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen hala taze. Onun için, haydi tekrar başlayalım... Şu an açıkçası öyle bir planımız yok. Dediğim gibi belki 10 yıl sonra aklımıza eser, bakalım." açıklamasını yaptı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ