Kültür Yolu Festivali Haberleri

Kültür Yolu Festivali haberleri ve güncel Kültür Yolu Festivali gelişmeleri, Kültür Yolu Festivali ile ilgili tüm video, Kültür Yolu Festivali fotoğrafları ve Kültür Yolu Festivali haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Gaziantep'te konser veren ünlü şarkıcı Simge Sağın, sahnede saldırıya uğradı. Ünlü şarkıcının önce yüzüne çiçek fırlatıldı daha sonra ise telefon...

GÜNDEM

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, Kültür Yolu Festivali kapsamında Çanakkale'de verdiği konserde 122 bin kişiyi bir araya getirerek müzik tarihine geçti.

GÜNDEM

Erzurum'da düzenlenen Kültür Yolu Festivali, çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Kültür Yolu Festivali'nin 2. gününde şarkıcı Buray sahne aldı.

GÜNDEM

Nevşehir'de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl Türkiye genelinde 7'ncisi Nevşehir'de ise 2'ncisi düzenlenen Kültür Yolu Festivali düzenlenen törenle...

GÜNDEM

Van'da 'Kültür Yolu Festivali' etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan'ın moderatörlüğünde Klasik Kürtçe Edebiyat ve Kürtçenin Şaheserleri etkinliği düzenlendi.

GÜNDEM

Ünlü şarkıcı Fatma Turgut, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Van Kültür Yolu Festivali" kapsamında Van'da sahne aldı.

GÜNDEM

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Trabzon Kültür Yolu Festivali kapsamında Trabzon'da sahne aldı. Ünlü şarkıcı konserinin bir bölümünde, Trabzonspor forması giydi.