Hadise​ ilk kez oyuncu olarak Esas Oğlan dizisinin kadrosunda yer aldı. Çekimler esnasında adı film yönetmeni Şenol Sönmez ile anılan Hadise, galada adeta düşman çatlattı. Şenol Sönmez ile yan yana oturan Hadise, adeta aşk iddialarını doğrular nitelikteydi. 

HADİSE YENİ AŞKIYLA İLK KEZ YAN YANA 

Seda Bakan ve Şükrü Özyıldız ile beraber Esas Oğlan dizisinde rol alan Hadise, dün gerçekleşen Gelin Takımı dizisinin galasına katıldı. Daha önce adı Okan Buruk​ ile anılan Hadise'nin şimdi ise dizinin yönetmeni Şenol Sönmez ile aşk yaşadığı öne sürüldü. 

Hadise yeni sevgilisi Şenol Sönmez ile ilk kez görüntülendi! - 1. Resim

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Hadise ve "Esas Oğlan" dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez arasında aşk dedikoduları çıkmıştı. İkilinin sette başlayan aşklarını gizli tuttuklarını iddia edilirken, Hadise ve Şenol Sönmez, Beyoğlu'nda gerçekleşen "Gelin Takımı" filminin ön izlemesine birlikte katıldılar. 

Hadise yeni sevgilisi Şenol Sönmez ile ilk kez görüntülendi! - 2. Resim

Bakan Uraloğlu: Lübnan'daki terör saldırıları siber güvenliğin önemini bir kez daha ortaya çıkardı Bakan Uraloğlu: Lübnan'daki terör saldırıları siber güvenliğin önemini bir kez daha ortaya çıkardı

Film izlendikten sonra ayrı ayrı çıkmak isteyen çift, objektiflere ise yan yana yakalandı. Aşk yaşadıkları hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Hadise ve Şenol Sönmez'in uyumu gelen konukların dikkatinden kaçmadı. 

Editör: Rüşeydanur UHA