Burak Berkay Akgül, Özgü Kaya ve Özgür Emre Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Dün akşam yeni bölümü yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinden son olarak ayrılmak isteyen isim ise Halil Ergün oldu. 

HALİL ERGÜN GÜZEL AŞKLAR DİYARI DİZİSİNDEN AYRILIYOR 

Geçtiğimiz Eylül ayında yayın hayatına başlamasının ardından istediği reytinge ulaşamayan Mahsun Kırmızıgül​'ün ''Güzel Aşklar Diyarı'' dizisinde önce yönetmen değişikliğine gitmiş, sonrasındaysa senarist ekibi değişmişti. Dizinin başrollerinden biri olan Halil Ergün'ünde diziden ayrılacağı söyleniyor. Halil Ergün'ün kendisine ölüm sahnesinin yazılmasını istediği öğrenildi. 

Halil Ergün resti çekti! Güzel Aşklar Diyarı'ndan Ayrılıyor - 1. Resim

Dizide Hakim Bey karakteriyle yer alan Halil Ergün ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Ergün, Birsen Altuntaş'ın youtube kanalına verdiği röportajda "Dizinin en baştaki hikayesinde babam beni başkasıyla evlendirmiş, asıl sevgilim Selma'ydı. (Güneri) Sonra kaldırdılar neden onu bilmiyorum. Senaryosunun oturması lazım. İki kadın yazar vardı, şimdi başka yazarlar var. Her türlü katkıya hazırım ama kendimi de zorlamam" diyerek sitemde bulunmuştu. 

Bakanlık tek tek açıkladı... İşte vatandaşa en çok at-eşek eti yedirilen iller Bakanlık tek tek açıkladı... İşte vatandaşa en çok at-eşek eti yedirilen iller

Halil Ergün resti çekti! Güzel Aşklar Diyarı'ndan Ayrılıyor - 2. Resim

Editör: Rüşeydanur UHA