Şiddete maruz kaldığı yönde bir paylaşımda bulunan Dilan Çıtak ile babası İbrahim Tatlıses arasında sular durulmuyor.

Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses'in kendisi için "Dilan Çıtak'ın tek derdi İdo Bey" ifadelerini kullanmasının ardından "Tabii ki İdo'dur. Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor" diyerek babası ve Derya Tuna hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu.

Yardımcısı Tuğçe ile bir fotoğrafını paylaşan Tatlıses, "Derya Hanım, İdo Bey ve kızım Melek arayıp dediler ki bana; 'Baba bunlarla muhatap olma. Şimdi Tuğçe Hanım sana bir kahve yapsın için yan yana, bak keyfine.' Tuğçe Hanım da kahve yaptı. Birlikte içiyoruz. Saygı ve sevgiyle..." ifadelerini kullanmıştı.

Yaşananların ardından Dilan Çıtak'tan yeni bir hamle geldi. "Hadi size güzel haber... Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız. Merak etmeyin. Zaten baya istemeden olmuştu. Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalacak olmak harika. Üzerimden büyük bir yük kalktı. İnanın "Oh" diyorum, "Şükür" diyorum." açıklamasında bulunan Çıtak, çözümü buldu.

"TATLISES" SOYADINI SİLDİ

Brüksel Metrosunda Doğdu, Ömür Boyu Ücretsiz Seyahat Hakkı Kazandı! Brüksel Metrosunda Doğdu, Ömür Boyu Ücretsiz Seyahat Hakkı Kazandı!

Ünlü şarkıcı, babasına ait olan "Tatlıses" soyadını sosyal medya hesaplarından sildirdi.

Editör: UHA HABER MERKEZİ