Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şiddete maruz kaldığı iddiasında bulunmuştu. İbrahim Tatlıses, damadı Levent Dörter ve kızı Çıtak'ı takipten çıkarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Dilan Çıtak ayrıca babası İbrahim Tatlıses'in kendisi için "Dilan Çıtak'ın tek derdi İdo Bey" ifadelerini kullanmasının ardından "Tabii ki İdo'dur. Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor" diyerek babası ve Derya Tuna hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu.

Narin'in ölüm tarihi ve nedeni belli oldu! Adli Tıp kan donduran raporu tamamladı Narin'in ölüm tarihi ve nedeni belli oldu! Adli Tıp kan donduran raporu tamamladı

Tüm yaşananların ardından yardımcısı Tuğçe ile çekildiği bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Tatlıses, "Derya Hanım, İdo Bey ve kızım Melek arayıp dediler ki bana; 'Baba bunlarla muhatap olma. Şimdi Tuğçe Hanım sana bir kahve yapsın için yan yana, bak keyfine.' Tuğçe Hanım da kahve yaptı. Birlikte içiyoruz. Saygı ve sevgiyle..." ifadelerini kullandı.

DİLAN ÇITAK'TAN SOYADI İMASI

Babası Tatlıses'in paylaşımının ardından sessizliğini bozan Çıtak, paylaşımında "Beni ben olduğum için sevenlerin fazlalığını görüp yorumlarını okurken bizim gülümseme... İyi ki varsınız.

Hadi size güzel haber... Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız. Merak etmeyin. Zaten baya istemeden olmuştu. Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalacak olmak harika. Üzerimden büyük bir yük kalktı. İnanın "Oh" diyorum, "Şükür" diyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: UHA HABER MERKEZİ