Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Melis Sezen, son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı.

Siyah vücudunu saran bir elbise giyen Melis Sezen'in göbek dekoltesi de dikkat çekti. Güzel oyuncunun peş peşe paylaştığı kareleri binlerce beğeni ve yorum aldı.

1-164

Melis Sezen'e sosyal medyada birçok yorum ve beğeni geldi. Sosyal medya kullanıcıları fotoğrafların altına “Vaaavvvuuu,bu nee güzellik”, “Güzellik abidesi”, “Niye bu kadar güzelsin” gibi yorumlar yaptı.

333-8

İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynayan Sezen, ardından Siyah İnci dizisinde rol aldı. İlk başrol oyunculuğunu ise Leke dizisinde üstlendi.

777-2

Ardından Sevgili Geçmiş dizisinde de başrolü üstlendi. Sezen, dizi projeleriyle birlikte sinema filmlerinde de yer aldı. 2018 yılında gösterime giren Bizim İçin Şampiyon ilk ciddi sinema oyunculuğu oldu.

Tekirdağ'da Şok Gelişme: Sıla Bebeğin Annesi 2,5 Ay Önce Cezaevinden Serbest Kalmış! Tekirdağ'da Şok Gelişme: Sıla Bebeğin Annesi 2,5 Ay Önce Cezaevinden Serbest Kalmış!

555-2

Aynı yıl içerisinde Tilki Yuvası ve Dünya Hali gibi filmlerde oynadı. 2019 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı Mucize 2: Aşk filminde rol aldı.

6666-1

2020 yılında TRT 1'de yayımlanan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde başrol karakter olan "Nazan" karakterini canlandırdı.

1222

Sadakatsiz dizisinde başrol karakterlerinden biri olan "Derin" karakteriyle büyük bir çıkış yakaladı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ