Brezilya​'da 3 kardeş, festivalde eğlenceli dakikalar geçirdikten sonra kabusu yaşadı. 25 yaşındaki Rayane Alves ve kız kardeşi 28 yaşındaki Rithiele Alves ve erkek kardeşleri, festivalden sonra bir fotoğraf çekildi. Bu fotoğrafta her kardeş el ve yüz hareketleri yaptı. 3 kardeşi yakan fotoğraf, kaçırılmalarına neden oldu. 

Boris Fırtınası İtalya'yı yuttu! Binlerce tahliye gerçekleşti Boris Fırtınası İtalya'yı yuttu! Binlerce tahliye gerçekleşti

BIÇAKLA İŞKENCE: PARMAKLARINI KESTİLER

'Comando Vermelho' isimli bir çete​, 3 kardeşi de kaçırdı. Eli kanlı çetenin kız kardeşlere bıçakla işkence edip, saçlarını ve parmaklarını kestiği ortaya çıktı. Erkek kardeş ise yaralı olarak kaçmayı başardı. 

İki kardeşin öldürülmesine neden olan fotoğraf! Yanlış anlayıp işkenceyle katlettiler - 1. Resim

KIZ KARDEŞLER​ ÖLÜ BULUNDU

Çetenin elinden kurtulan erkek kardeş, soluğu poliste aldı ve eve baskın düzenlendi. Fakat kız kardeşler Rayane ve Rihtiele, odalardan birinde ölü olarak bulundu. 

İki kardeşin öldürülmesine neden olan fotoğraf! Yanlış anlayıp işkenceyle katlettiler - 2. Resim

CİNAYETİN NEDENİ FOTOĞRAF!

Polis, çetenin 3 kardeşi neden kaçırdığına dair yaptığı açıklamada, fotoğrafta yapılan el ve yüz hareketlerinin rakip 'Primeiro Comando da Capital' çetesinin el işaretlerine benzemesi nedeniyle olduğunu söyledi. Fakat kardeşlerin herhangi bir suç örgütüyle bağlantısı olduğuna dair bir kanıt yoktu.

İki kardeşin öldürülmesine neden olan fotoğraf! Yanlış anlayıp işkenceyle katlettiler - 3. Resim

Genç kızların ölmeden önce üç saat boyunca işkence gördüğü belirtildi. Polis yetkilisi, mağdurların bir odada tutulduktan sonra teker teker dışarı çıkarılarak işkence gördüğünü söyledi.

Editör: Rüşeydanur UHA