Şebnem Bozoklu son olarak Hayatımın Neşesi dizisinde rol almıştı. Tolga Tekin ile başrolünü paylaştıkları Hayatımın Neşesi dizisi final yapan ünlü oyuncu, yıllar sonra Balina adlı oyunla sahneye geri dönüyor. En yakın arkadaşlarından Enis Arıkan ile aynı sahneyi paylaşan Şebnem Bozoklu, şimdilerde oyununun heyecanı içerisinde. Dokuz Eylül ve MSM'de tiyatro okuyan ve ekran macerasına 2008 yılında başlayan oyuncunun ilk projesi olarak herkes, Uğur Yücel ile başrolü olduğu Canım Ailem dizisini hatırlıyor ancak aslında gerçek çok başka. Yani seyirci karşısına çıktığı ilk iş Canım Ailem değil Selana'ydı. Şebnem Bozoklu'yu Selena dizisindeki rolüyle çok az kişi hatırlıyor.

Tunceli Depremi Sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den Çarpıcı Uyarı: 'Sıradaki Depremi Bu Bölgede Bekliyoruz!' Tunceli Depremi Sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den Çarpıcı Uyarı: 'Sıradaki Depremi Bu Bölgede Bekliyoruz!'

Şebnem Bozoklu Selena'da rol almıştı

Ünlü oyuncu fantastik çocuk dizisi Selana'da, çocukların bakıcısı Ceylan karakterini oynamıştı. Bozoklu aynı yıl içerisinde Uğur Yücel ile Canım Ailem dizisinde de rol almış ve burada kendisinden yaşça büyük bir kadını oynayıp göstermiş olduğu performansla şöhreti de elde etmişti.

İşte Şebnem Bozoklu'nun Selena'daki sahnelerinden kareler

Editör: UHA HABER MERKEZİ