GÜNDEM

İnci Taneleri'nin yayın tarihi belli oldu

Yılmaz Erdoğan’ın başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisinin ikinci sezonu için ilk tanıtım yayınlandı. Merakla beklenen dizinin 3 Ekim'de izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Abone Ol

İzleyicilerin merakla beklediği İnci Taneleri dizisinin ikinci sezonuna ait ilk tanıtım yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan dizinin, bir aksilik çıkmazsa 3 Ekim Perşembe akşamı yeni sezonuna başlaması planlanıyor.

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve aynı zamanda başrolünde yer aldığı İnci Taneleri, yeni sezon tanıtımında önemli ipuçları sundu. Özellikle Azem karakterinin hapishaneye neden geri döndüğü ve dizinin adını taşıyan ‘İnci Taneleri’ kitabında yazanların sırrı izleyici tarafından yakından takip edilecek.

Şenol Sönmez’in yönetmenliğini üstlendiği dizi, yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yılmaz Erdoğan’a Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan eşlik ediyor. İkinci sezonda kadroya ayrıca Bestemsu Özdemir ve Aytek Şayan’ın da dahil olacağı belirtildi.İnci Taneleri dizisinin sezon açılışı için 3 Ekim tarihi belirlendi ve izleyiciler, yeni sezonda dizinin gizemli dünyasına tekrar adım atmaya hazırlanıyor.