GÜNDEM

İşe giderken kafasından vuruldu! 1 yıl önce de aynı kişi tarafından bıçaklanmış!

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir saldırgan, kaldırımda yürüyen Erol Korkmaz'ı silahla vurarak katletti. Yakalanan zanlının Korkmaz'ı bir yıl önce de bıçakladığı ve 4 ay cezaevinde kaldığı ortaya çıktı.

Abone Ol

Sakarya'nın Hendek ilçesi Abdurrahman Gürses Caddesi'nde yaşanan korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı. İşe gitmek için sabah saatlerinde yola çıkan 36 yaşındaki Erol Korkmaz, silahlı saldırıya uğradı. Başından ve bacağından vurularak ağır yaralanan Korkmaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı. 

CİNAYET ANI KAMERADA 

Korkmaz'ın silahlı saldırıya uğradığı anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırganın duvarın arkasına saklandığı, Korkmaz'ın yaklaşmasıyla bulunduğu yerden çıkarak ateş etmeye başladığı ve daha sonra olay yerinden kaçtığı görüldü.

BİR YIL ÖNCE BIÇAKLAMIŞ 

Polis ekipleri tarafından cinayeti işleyen şüphelinin C.Y. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan C.Y., polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının, bir yıl önce de Erol Korkmaz'ı bıçaklayarak yaraladığı ve 4 ay cezaevinde kaldığı ortaya çıktı.