Türk savunma sanayii tarih yazıyor. Özellikle havacılık alanında yerli ve milli ürünler ortaya çıkarıyor. İleri seviye jet eğitimi ve yakın hava desteği uçağı HÜRJET de onlardan biri. Henüz test aşamasında olan uçak şimdiden dikkati çekti. İspanya hava kuvvetleri Türk yapımı 24 adet HÜRJET'i filosuna katmayı düşünüyor.

Akşener aylar sonra ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'nun sözleri sonrası verdiği poz manidar Akşener aylar sonra ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'nun sözleri sonrası verdiği poz manidar

"İSPANYA HÜRJET SATIN ALACAK"

Huffıngton Post'ta yayınlanan bir habere göre, ispanya stratejik taşıma filosunu genişletmek istiyor. bunun içinse Türk yapımı HÜRJET'leri tercih edecek.

yayınlanan haberde modellerden bir prototipin başkent Madrid'de incelendiğini dile getirildi. Birkaç hafta içinde bir İspanyol heyetinin uçak değişim anlaşması için Türkiye'ye geleceğini duyurdu.

KAPASİTE ARTTIRICI BİR HAMLE

Bu hamle İspanyol Hava Kuvvetleri'nin modernizasyon sürecinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Hava Kuvvetleri'nin eğitim ve taşıma kapasitelerini artıracak bir hamle olacağı da belirtiliyor.

Editör: UHA HABER MERKEZİ