İsrailGazze​'deki katliamını aralıksız sürdürüyor. Cibaliye bölgesine saldırı​ düzenleyen İsrail ordusu, çoğu çocuk ve kadın en az 20 kişiyi öldürdü. Filistin​ resmi ajansı WAFA'da yer alan haberde, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı'na yönelik saldırılarını devam ettirdiği belirtildi.

Cibaliye Mülteci Kampı'nda yerinden edilmiş Filistinlilerin sığınma merkezi olarak kullandığı Fahura Okulu bölgesinde yerleşim alanlarının havadan bombalandığı aktarıldı.

Saldırıda çoğu çocuk ve kadın en az 20 kişinin yaşamını yitirdiği, onlarca kişinin yaralandığı ifade edildi.

Hindistan'da dev fırtına! Birçok kişi evsiz kaldı Hindistan'da dev fırtına! Birçok kişi evsiz kaldı

Son dakika | Cibaliye'ye saldırı: İsrail Gazze'de çoğu kadın ve çocuk en az 20 kişiyi öldürdü!  - 1. Resim

SİVİL SAVUNMA HİZMETLERİ DURDU

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail'in şiddetli saldırıları nedeniyle sivil savunma hizmetlerinin durduğu bölgede sağlık ve sivil savunma ekipleri olay yerine ulaşmakta güçlük çekiyor.

Son dakika | Cibaliye'ye saldırı: İsrail Gazze'de çoğu kadın ve çocuk en az 20 kişiyi öldürdü!  - 2. Resim

BM OKULU 3. KEZ VURULDU

Cibaliye mülteci kampının ardından BM okuluna da saldırı düzenleyen İsrail ordusu, Eş-Şati Mülteci Kampı'nda yerlerinden edilmiş kişilerin sığındığı "Esma" okulunu bombaladı.  Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) bağlı okulu 3. kez bombalayan İsrail, en az 8 kişinin ölümüne çok sayıda kişinin ise yaralanmasına neden oldu.

Editör: EMİNE UHA