DÜNYA

İsrail yıldönümünde Beyrut'a saldırmaya başladı!

İsrail'in Aksa Tufanı Operasyonu sonrası Gazze'ye başlattığı saldırıların birinci yıldönümünde Lübnan'ın başkenti Beyrut'a saldırı düzenlemeye başladı. İsrail savaş uçakları başkent Beyrut’un güneyindeki Dahiye bölgesinde bombardımana geçti. İsrail'in Lübnan'a dün gece düzenlediği hava saldırılarında 23 kişi ölmüş ve 93 kişi yaralanmıştı. İşte Orta Doğu'da anbean yaşananlar...

Abone Ol

07.10.2024 06:48

İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail ordusu, Lübnan sınırında bir askerinin öldüğünü, 2'sinin ağır yaralandığını açıkladı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, 5515 Birimi'nden yedek asker Başçavuş Etay Azulay'ın (25) Lübnan sınırında öldüğü belirtildi.

07.10.2024 02:37

HİZBULLAH'TAN FÜZELİ, İHA'LI SALDIRI

Hizbullah, İsrail'in kuzeyindeki askeri mevkilere ve İsrail askerlerine füze ve insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırılar düzenlendiğini açıkladı.

Hizbullah'tan yapılan açıklamada, İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kentinde bulunan bir askeri üssün çok sayıda İHA ile vurulduğu belirtildi. Açıklamada, İsrail'in kuzeyindeki Ma'alot-Tarshiha'da çok sayıda füzeyle İsrail askerlerinin hedef alındığı aktarıldı.

07.10.2024 01:30

HİZBULLAH FÜZELERİ İSRAİL'İ VURDU

İsrail devlet televizyonu KAN'ın, İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı'ndan aktardığı haberinde İsrail'in kuzeyindeki Hayfa'ın merkezindeki Carmel ve körfez bölgelerine düşen füzeler sebebiyle 6 kişinin orta ve hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

07.10.2024 01:27

DAHİYE YANGIN YERİ!

İsrail'in, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesine yönelik hava saldırıları devam ediyor. Saldırı sonucu bölgeden duman ve alevler yükseldi.