DÜNYA

İsrail'e atılan füzeler sonrası İran'da halk sokağa çıktı! Herkesin elinde aynı poster vardı

İran, İsrail'e balistik füze saldırısı düzenledi. Çok sayıda füzenin fırlatılması sonrası Tel Aviv ve birçok kentte sirenler çaldı. İran'ın başkenti Tahran'da toplanan bir grup, İran'ın İsrail'e yönelik füzelerle başlattığı saldırılara destek vererek gösteri düzenledi.

Abone Ol

İran, İsrail'e balistik füze saldırısı düzenledi. Saldırı sonrası Tel Aviv ve birçok kentte sirenler çalarken İran Devrim Muhafızları, saldırıya karşılık verilmesi halinde yıkıcı karşılık verileceği uyarısı yaptı.

YAKLAŞIK 500 FÜZE ATILDI

 İsraillilere "uyarıları dikkate almaları ve güvenli yerlerde kalmaları" çağrısı yapıldı. Bu açıklamanın ardından ülkenin birçok bölgesinde de siren sesleri duyuldu. İran kaynakları yaklaşık 500 füzenin İsrail'e ateşlendiğini bildirdi.

"DAHA AĞIR SALDIRILAR İLE KARŞI KARŞIYA KALACAK"

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'e düzenlenen füze saldırısını doğrulayarak, “Haniye, Nasrallah ve Nilfuruşan'ın intikamı için işgal topraklarının kalbini hedef aldık. Siyonist rejim İran'ın saldırılarına karşılık verirse daha ağır saldırılar ile karşı karşıya kalacak” ifadelerini kullandı.

"YIKICI KARŞILIK"

İsrail'in bu saldırıya askeri yanıt vermesi halinde "yıkıcı karşılık" göreceği uyarısında bulunuldu. Reuters, saldırı emrini İran’ın dini lideri Ali Hamaney'in verdiğini duyurdu. 

"BU CİDDİ BİR SALDIRIYDI, SONUÇLARI OLACAK"

İsrail ordusu ise, "Bu ciddi bir saldırıydı, sonuçları olacak. Uygun şekilde yanıt vereceğiz" açıklamasını yaptı.

TAHRAN'DA HALK SOKAĞA ÇIKTI

İran'ın başkenti Tahran'da toplanan bir grup, İran'ın İsrail'e yönelik füzelerle başlattığı saldırılara destek vererek gösteri düzenledi. 

İSRAİL ALEYHİNE SLOGAN ATILDI

İsrail saldırısında öldürülen Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın posterleri, Hizbullah flamaları, Lübnan ve İran bayrakları taşıyan göstericiler, İsrail aleyhine slogan attı.