İzmir'de sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. 45 yaşındaki Vesih Ş., 4 çocuğunu boş bir araziye götürdü.

ÇOCUKLARI KANLAR İÇİNDE BULDULAR

Vesih Ş., boş araziye getirdiği çocuklarına tabancayla ateş açtı. Daha sonra katil baba, aynı silahla intihar etmeye kalkıştı. Silah sesinin duyan vatandaşlar hemen olay yerine gitti ve korkunç manzarayla karşılaştı.

Mansur Yavaş'tan o iddialara dikkat çeken çıkış: "Zamanı geldiğinde..." Mansur Yavaş'tan o iddialara dikkat çeken çıkış: "Zamanı geldiğinde..."

Son dakika | İzmir'de baba vahşeti: Boş arazide 3 çocuğunu katletti! - 1. Resim

Çocukları kanlar içinde yerde gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Baba Katil

EŞİYLE BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Sağlık ekipleri çocuklardan Ceylin (2), Cemre (4) ve Nira Ş'nin (14) olay yerinde hayatını kaybettiği belirledi. Yaralanan Hira Nur (11) ile Vesih Ş. ambulansla hastaneye kaldırıldı. İnşaat işlerinde çalıştığı öğrenilen Vesim Ş'nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

OLAY YERİNDEN DEHŞETE DÜŞÜREN GÖRÜNTÜLER

Son dakika | İzmir'de baba vahşeti: Boş arazide 3 çocuğunu katletti! - 1. Resim

Son dakika | İzmir'de baba vahşeti: Boş arazide 3 çocuğunu katletti! - 2. Resim

Son dakika | İzmir'de baba vahşeti: Boş arazide 3 çocuğunu katletti! - 3. Resim

SON DAKİKA: İzmir’de bir baba 4 çocuğunun 3’ünü öldürdü!

EŞİNE, 'SEN BÜYÜK BİR OLAY DUYACAKSIN' DEMİŞ
Baba Vesim Şimşek'in ise yaralı olduğu fark edildi. Vesim Şimşek ve olaydan yaralı olarak kurtulan Hira Nur Şimşek, daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü. Burada tedavi altına alınan Hira Nur'un da sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Ölenlerin yakınlarından Mustafa Karataş (56), "Eşi 2,5 ay önce boşanma davası açtı. Bunalımdaydı. Eşiyle son konuşmasında, 'Sen büyük bir olayı duyacaksın' demiş. Çok üzgünüz" dedi.

Editör: UHA HABER MERKEZİ