GÜNDEM

İzmir'de feci kaza! 2 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

İzmir'de bir otomobil, refüjü aşıp karşı istikametten gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise ağır yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesi devam ediyor.

Abone Ol

İzmir-Ankara Caddesi'nin Armutlu yol ayrımı yakınlarında saat 18.00 civarında meydana gelen kazada, Turgutlu yönünden İzmir istikametine gitmekte olan Hüseyin Ali Ceylan (54) yönetimindeki 45 UU 861 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak refüjü geçip karşı şeride geçti. 

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Turgutlu yönüne ilerlemekte olan Tuncay Y. (54) yönetimindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazanın etkisiyle yol adeta savaş alanına döndü.

Olayın yetkililere ihbar edilmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemleri alırken, otomobilde bulunan Hüseyin Ali Ceylan ve Zeliha Ceylan'ın (56) hayatını kaybettiği tespit edildi. 

Diğer araçta bulunan sürücü Tuncay Y. ile yolcu olarak seyahat eden Gülay Y. ve Bekir Y. ise ağır yaralı olarak Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

3 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR!

Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Hüseyin Ali Ceylan ve Zeliha Ceylan'ın cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan 3 kişinin ise hayati tehlikesi sürüyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.