GÜNDEM

İzmir'de otomobil alt geçide düştü: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İzmir'in Konak ilçesinde alt geçide düşen otomobilde bulunan 3 kişi öldü, ağır yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan acı haber geldi. Feci kazada ölü sayısı 5'e yükseldi. Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Abone Ol

İzmir​'in Konak ilçesinde henüz sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, bilinmeyen bir sebeple yaklaşık 6 metre yükseklikten alt geçide düştü. Feci kazayı gören vatandaşların Olay yerine çevredeki ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucunda ilk belirlemelere göre; ters dönen otomobilde bulunan 3 kadının hayatını kaybettiği, 2 kadının ise yaralandığı tespit edildi.

Hayati tehlikesi olan yaralılar, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

ÖLÜ SAYISI YÜKSELDİ

Meydana gelen kazadan kötü bir haber daha geldi. Hastaneye kaldırılan 2 yaralının da hayatını kaybettiği bildirildi. Feci kazada ölü sayı 5'e yükselmiş oldu.