Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, il genelinde gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu gibi olası olumsuzluklara karşı vatandaşın dikkatli olması istendi. Beklenen sağanak, dün saat 21.00'den itibaren geldi.

I Z M I R D E S A G A N A K D O L U V E T O Z T A S I N I M I 638282 189062

Özellikle Çeşme ilçesinde şimşekler geceyi aydınlattı. O anlar, cep telefonu kamerası ile görüntülendi. İlçede kısa süreli dolu da etkili oldu. Dolu yağışı sonrası yollar beyaza büründü.

I Z M I R D E S A G A N A K D O L U V E T O Z T A S I N I M I 638287 189062

Sağanak da hayatı olumsuz etkiledi. Sokak ve caddeler su ile dolarken, yağmurlu havanın bugün de süreceği bildirildi. Yağmurla birlikte toz taşınımı da etkili oldu. Araçların üzeri çamura bulandı.

Detaylar belli oldu… İşte Erdoğan ile görüşen DEM'in 13 isteği! Detaylar belli oldu… İşte Erdoğan ile görüşen DEM'in 13 isteği!

I Z M I R D E S A G A N A K D O L U V E T O Z T A S I N I M I 638281 189062