İzmir  kent merkezinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Konak, Bornova, Karşıyaka ve Bayraklı ilçelerinde etkili olan şiddetli yağış sonrası yollarda su birikintileri oluştu.

İzmir’i sağanak vurdu! Yollar göle döndü, trafik durma noktasına geldi

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı. Bazı vatandaşlar ise kapalı alanlarda yağışın geçmesini bekledi.

İzmir’i sağanak vurdu! Yollar göle döndü, trafik durma noktasına geldi

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Trafik yoğunluğunun oluştuğu kentte araçlar su birikintileri nedeniyle ilerlemekte zorlandı.

Özellikle Kordon Boyu'nda şiddetli rüzgarın da etkisiyle vatandaşlar sığınacak yer aradı.

İzmir’i sağanak vurdu! Yollar göle döndü, trafik durma noktasına geldi

Brüksel Metrosunda Doğdu, Ömür Boyu Ücretsiz Seyahat Hakkı Kazandı! Brüksel Metrosunda Doğdu, Ömür Boyu Ücretsiz Seyahat Hakkı Kazandı!

AĞAÇLAR DEVRİLDİ

Sağanak yağış nedeniyle İZBAN, Metro ve Tramvay hattına ağaç devrildi. Devrilen ağaç nedeniyle seferler geçici süreyle durduruldu.

Tram İzmir 'den yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları sebebiyle Atatürk Spor Salonu ile Fahrettin Altay durakları arasında işletim yapılabilmekte olup, Halkapınar-Atatürk Spor Salonu arasında ulaşım ESHOT desteği ile sağlanmaktadır" denildi.

İzmir'i sağanak vurdu! Yollar göle döndü, trafik durma noktasına geldi

PARÇALI İŞLETİM YAPILDI

İzmir Metro'dan yapılan açıklamada ise, "Güzergahımızda devrilen ağaç sebebiyle seferlerimiz Sanayi - Evka 3 ile Sanayi- Halkapınar istasyonları arasında parçalı işletim yapılmakta olup, Sanayi-Halkapınar istasyonları arasında 119 numaralı ESHOT otobüsü desteği ile ulaşım sağlanmaktadır" denildi.

Editör: UHA HABER MERKEZİ