Gamze Türkmen ile evliliğe adım atan fenomen Kadir Ezildi, Erzurum'un ardından İstanbul'da da nişan yaptı. 500 bin TL harcadığını belirten Kadir Ezildi, dansları, takıları ve paylaşımlarıyla olay oldu. 

KADİR EZİLDİ'DEN İKİNCİ NİŞAN 

Sosyal medyada 5 milyon takipçisi olan Kadir Ezildi, ikinci kez nişan yaptı. Gamze Türkmen ile gösterişli bir organizasyonla ikinci kez nişanlanan Kadir Ezildi, paylaşımlarıyla da eleştiri aldı. Nişanında yerinde duramayan Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen ile beraber davul çaldı. Ateşli davul gösterisi sosyal medyada ilgi gören Kadir Ezildi'nin o anları beğeni yağmuruna tutuldu. 

Kadir Ezildi'den ikinci nişan! Görüntüler sosyal medyayı salladı, ateşli davul şov yorum yağmuruna tutuldu - 1. Resim

KADİR EZİLDİ NİŞANLISINA TEPSİ DOLU TAKI TAKTI 

Kadir Ezildi'nin nişanında gelin Gamze Türkmen'e taktığı takılar da çok konuşuldu. Kadir Ezildi'nin annesi müstakbel gelinine takmak için altınları sıraya dizdi.

Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı! Armağan Çağlayan hıçkıra hıçkıra sitem etti! "Ölen öldü" Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı! Armağan Çağlayan hıçkıra hıçkıra sitem etti! "Ölen öldü"

Kadir Ezildi'den ikinci nişan! Görüntüler sosyal medyayı salladı, ateşli davul şov yorum yağmuruna tutuldu - 2. Resim

Müstakbel kayınvalide tepsilerle takıları getirirken, geline paradan çok altın takıldı. O anları gören sosyal medya kullanıcıları, "Düğünde neler olacak", "Altınlar ne kadar tutmuştur", "Altından parayı takacak yer kalmadı" gibi yorumlar yapıldı. 

Kadir Ezildi'den ikinci nişan! Görüntüler sosyal medyayı salladı, ateşli davul şov yorum yağmuruna tutuldu - 3. Resim

Kadir Ezildi'den ikinci nişan! Görüntüler sosyal medyayı salladı, ateşli davul şov yorum yağmuruna tutuldu - 4. Resim

Kadir Ezildi'den ikinci nişan! Görüntüler sosyal medyayı salladı, ateşli davul şov yorum yağmuruna tutuldu - 5. Resim

Editör: Rüşeydanur UHA