GÜNDEM

Karaciğer yetmezliğiyle mücadele eden Ufuk Özkan son durumunu anlattı!

Ufuk Özkan sağlığı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bir süredir karaciğer yetmezliğiyle mücadele eden Ufuk Özkan, düzenli olarak hastane kontrolleri olduğunu ve ilaç tedavisi gördüğünü belirtti.

Abone Ol

Ufuk Özkan bir süredir karaciğer yetmezliği hastalığı ile mücadele ediyordu. TRT1 dizisi Benim Güzel Ailem'de rol alan Ufuk Özkan, sağlık durumu hakkında bilgilendirme açıklamasında bulundu.

UFUK ÖZKAN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA KONUŞTU

Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Ufuk Özkan, "Şu an gayet iyiyim. Düzenli olarak hastane kontrollerim ve ilaç tedavilerim var. Kendime çok dikkat etmeye çalışıyorum " dedi. Sahneye de geri dönen Özkan, "İzleyiciler sağ olsunlar, günler öncesinden biletleri tükettiler. Ben de çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Özkan hastalığı hakkında, "Bir süredir karaciğerimle ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Bu süreçlerin işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonra da Allah'ın izniyle böyle bir niyetim yok. En kısa zamanda, yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım" açıklamasında bulunmuştu.